duikschoolvinkeveen.nl

Peter van der Jagt    

06-24532863            

email: info@duikschoolvinkeveen.nl

 

 

 

Duikschool Vinkeveen

 

 

 

 

PADI Advanced Diver

 

Na het behalen van je Open Water brevet heb je de smaak er lekker in zitten! Een mooie vervolgopleiding waarbij je meer ervaring op doet is de Padi Advanced Diver Cursus. Het hoogtepunt (of beter dieptepunt!) is dat je na het behalen van je brevet tot een diepte van 30 meter mag!

 

Duur van de cursus: 2 3 dagen

Prijs: 299,- (incl. boeken en brevet)

Minimale leeftijd: 12 jaar

Vooropleiding: PADI Open Water

Meenemen: Zwemkleding, handdoek en eigen uitrusting.

 

Wat gaan we doen?

De PADI Advanced cursus bestaat uit 5 losse duiken die gemaakt moeten worden. Er komt geen theorie bij deze cursus kijken hoewel we wel willen dat je de dvd even bekijkt en de onderdelen in het boek goed doorneemt voordat we met de duiken beginnen. Verplicht zijn de diepeduik en de navigatieduik. Daarnaast zijn duiken die wij aanraden een nachtduik, PPB (drijfvermogen) en misschien een wrakduik of zoeken en bergen. Voor iedere duik die we maken krijgt u natuurlijk een duidelijke uitleg en briefing.

 

Hoe te reserveren?

Leuk dat je hebt besloten om een introductieduikje bij ons te willen maken! Om dit te bevestigen hoef je alleen maar even contact met ons op te nemen via mail of telefoon. We zullen dan een datum afspreken en eventuele vragen beantwoorden.

 

En nu?

De volgende stap zou je Rescue opleiding kunnen zijn. Heel leuk en erg intensief meer leren over de veiligheid van het duiken.

 

Je kan er ook voor kiezen om wat meer ervaring te krijgen door diverse specialties te volgen. Uiteraard geven wij deze bij Duikschool Vinkeveen.

 

 

 

Home

Foto's

Prijzen

Contactgegevens