duikschoolvinkeveen.nl

Peter van der Jagt    

06-24532863            

email: info@duikschoolvinkeveen.nl

 

 

 

Duikschool Vinkeveen

 

 

 

 

Emergency First Response (EFR)

 

De EFR cursus is een cursus waarin je leert lichte en zware verwondingen te verhelpen. De cursus staat los van het duiken en is ook zeker voor personen die niet duiken zeer interessant! Tijdens de cursus leer je onder andere verband aanleggen, reanimeren en het gebruik en de werken van de AED.

 

Duur van de cursus: 1 dag

Prijs: 125,- (incl. alles)

Minimale leeftijd: 15 jaar

Vooropleiding: Geen

 

Wat gaan we doen?

De cursus bestaat uit twee onderdelen (eerste hulp en reanimatie) en het bekijken van de dvd. We beginnen met het gezamelijk kijken van de dvd en doen tussendoor oefeningen die we zojuist hebben bekeken. We doen voor de middag een onderdeel en na de middag het volgende onderdeel. Aan het einde van alle oefeningen zullen we nog een scenario spelen waarin je moeten laten zien dat je snel en zorgvuldig op de juiste manier kunt handelen. De cursus is leuk en leerzaam en er zal ook zeker flink gelachen worden!

 

De cursus is na goede afronding 2 jaar geldig, dan zal er weer een update gedaan moeten worden.

 

Hoe te reserveren?

Leuk dat je hebt besloten om een introductieduikje bij ons te willen maken! Om dit te bevestigen hoef je alleen maar even contact met ons op te nemen via mail of telefoon. We zullen dan een datum afspreken en eventuele vragen beantwoorden.

 

En nu?

De EFR cursus is de vooropleiding voor je rescue cursus. Wellicht dat dit het doel was van het volgen van deze cursus.

 

Je kan er ook voor kiezen om wat meer ervaring te krijgen door diverse specialties te volgen. Uiteraard geven wij deze bij Duikschool Vinkeveen.

 

 

 

Home

Foto's

Prijzen

Contactgegevens