duikschoolvinkeveen.nl © ē

Peter van der Jagt     Sander van Gils

06-24532863             06-14185594

email: info@duikschoolvinkeveen.nl

 

 

 

Duikschool Vinkeveen

 

 

 

 

Introductieduik

 

Altijd al eens benieuwd geweest hoe het is om onder water te ademen? Dan is een introdutieduik perfect voor u. De officiŽle naam van een introductieduik volgens het PADI programma dat wij volgen is Discover Scuba Diving (DSD). Wanneer u onder water bent zult u ervaren hoe het is om gewichtloos te zweven, de schitterende onderwaterwereld van Vinkeveen te bekijken en u leert natuurlijk de allereerste stappen van het duiken!

 

Duur van de cursus: Tussen de 2 en 3 uur.

Prijs: 35 Euro. (inclusief uitrusting en materialen)

Minimale leeftijd: 12 jaar

Zelf meenemen: Zwemkleding en handdoek.

 

Wat gaan we doen?

Goede vraag! We gaan vandaag beginnen met een stukje theorie. Het is niet mogelijk om onder water met elkaar te praten maar toch zullen we onder water enkele dingen aan elkaar duidelijk moeten maken, dit doen we door middel van gebaren. Daarnaast gaan we het hebben over de uitrusting die u meekrijgt onder water. Wat is en wat is de werken ervan. Het ziet er ingewikkeld uit maar het valt allemaal best mee. Ook geen we het natuurlijk hebben over een aantal veiligheidsregels.

 

Wanneer we bovenstaand gedeelte achter de rug hebben gaan we het water in. Onder direct toezicht van een instructeur ga je naar beneden en voel je hoe het is om door een automaat te ademen. Lekker een stukje zwemmen, een paar simpele oefeningen doen en vervolgens op zoek naar een paar vissen. Misschien komen we wel een grote snoek tegen!

 

Hoe te reserveren?

Leuk dat je hebt besloten om een introductieduikje bij ons te willen maken! Om dit te bevestigen hoef je alleen maar even contact met ons op te nemen via mail of telefoon. We zullen dan een datum afspreken en eventuele vragen beantwoorden.

 

En nu?

We hopen natuurlijk dat je dit een hele leuke duik vond en misschien is het duikvirus wel bij je aangeslagen en wil je verder met een vervolgcursus. Dan is de PADI Open Water cursus wellicht iets voor jou! Vraag je instructeur voor meer informatie!

 

 

 

Home

Foto's

Prijzen

Contactgegevens