duikschoolvinkeveen.nl

Peter van der Jagt    

06-24532863            

email: info@duikschoolvinkeveen.nl

 

 

 

Duikschool Vinkeveen

 

 

 

 

PADI Nitrox cursus

 

Nitrox is een gasmengsel met een hoger percentage zuurstof erin. Dit zorgt ervoor dat je langer op bepaalde dieptes mag verblijven. LET OP, dus niet dieper dan normaal! De cursus is ideaal voor mensen die veel duiken, je bouwt minder stikstof op en dit zal je minder vermoeid doen aanvoelen. Daarnaast is het erg prettig in het buitenland waar je je nultijden steeds op je computer in de gaten moet houden om niet in deco te komen ondanks dat je nog lucht genoeg hebt. Met nitrox kan je deze bodemtijden verlengen.

 

Een paar jaar geleden was nitrox nog enorm duur, tegenwoordig zijn er steeds meer duikscholen over de gehele wereld welke "nitrox-for-free" aanbieden. De prijs hoeft dus geen belemmering meer te zijn.

 

Duur van de cursus: Halve dag

Prijs: 99,- (incl. alles)

Minimale leeftijd: 12 jaar

Vooropleiding: Open Water

Wat gaan we doen?

Tegenwoordig bestaat de nitrox cursus alleen nog maar uit theorie. Het grootste gedeelte hiervan kan je zelf thuis leren, alleen het examen hoeft dan nog maar te worden gemaakt. Daarnaast laten wij je nog de kenmerken van een nitrox fles zien, moet je een fles nitrox analyseren en het simuleren van duiken met nitrox. Een leerzame ochtend met weer een belangrijk en interessant brevet voor je.

 

Hoe te reserveren?

Leuk dat je hebt besloten om een introductieduikje bij ons te willen maken! Om dit te bevestigen hoef je alleen maar even contact met ons op te nemen via mail of telefoon. We zullen dan een datum afspreken en eventuele vragen beantwoorden.

 

En nu?

Je kan er voor kiezen om wat meer ervaring te krijgen door diverse specialties te volgen. Uiteraard geven wij deze bij Duikschool Vinkeveen.

 

 

 

Home

Foto's

Prijzen

Contactgegevens