duikschoolvinkeveen.nl

Peter van der Jagt    

06-24532863            

email: info@duikschoolvinkeveen.nl

 

 

 

Duikschool Vinkeveen

 

 

 

 

PADI Open Water Diver

 

De PADI Open Water Cursus is de eerste cursus binnen het PADI traject waarbij je de basis leert om vervolgens overal ter wereld te mogen duiken tot een diepte van maximaal 18 meter.

 

Duur van de cursus: 3 dagen

Prijs: 389,- (incl. boeken, brevet en uitrusting)

Minimale leeftijd: 12 jaar

Vooropleiding: Geen

Meenemen: Zwemkleding en handdoek

 

Wat gaan we doen?

De PADI Open Water cursus bestaat uit twee verschillende onderdelen:

 

Theorie: Het eerste onderdeel is de theorie. Deze zal je voornamelijk thuis leren. Na het kijken van de DVD en het lezen van het boek zal het grootste gedeelte van de theorie je al helemaal duidelijk zijn. Tijdens de cursus zullen we uiteraard ook flink wat theorie behandelen zodat je met voldoende kennis aan het examen kan beginnen.

 

Praktijk: Hier doe je het natuurlijk allemaal voor, lekker duiken! In 6 buitenduiken (een aantal vergelijkbaar met het zwembad) zullen we je opleiden zodat je alle oefeningen en onderdelen van deze cursus beheerst. Het is leuk en je zult zien dat je met stappen vooruit zult gaan.

 

Hoe te reserveren?

Leuk dat je hebt besloten om een introductieduikje bij ons te willen maken! Om dit te bevestigen hoef je alleen maar even contact met ons op te nemen via mail of telefoon. We zullen dan een datum afspreken en eventuele vragen beantwoorden.

 

En nu?

Wellicht is het leuk om direct door te gaan met de Advanced opleiding waarbij je 5 duiken maakt in diverse onderdelen met als uiteindelijke resultaat dat je tot 30 meter diepte mag duiken.

 

Je kan er ook voor kiezen om wat meer ervaring te krijgen door diverse specialties te volgen. Uiteraard geven wij deze bij Duikschool Vinkeveen.

 

 

 

Home

Foto's

Prijzen

Contactgegevens