duikschoolvinkeveen.nl

Peter van der Jagt    

06-24532863            

email: info@duikschoolvinkeveen.nl

 

 

 

Duikschool Vinkeveen

 

 

 

 

PADI Peak Performance Buoyancy

 

De Peak Performance Buoyancy (PPB) is in het Nederlands makkelijker te begrijpen als een cursus waarin je leert je drijfvermogen te perfectioneren. De PPB cursus is een specialty dus je bent echt alleen maar bezig met dit gedeelte van duiken. Erg leerzaam en vooral aan te raden na het net behalen van je Open Water brevet.

 

Duur van de cursus: 1 dag

Prijs: 125,- (incl. brevet)

Minimale leeftijd: 12 jaar

Vooropleiding: Open Water

 

Wat gaan we doen?

Tijdens de cursus waarin we twee duiken gaan maken leer je meer over je drijfvermogen. Voor iedere duik krijg je natuurlijk een stukje theorie welke je nodig hebt. De theorie zal voornamelijk gaan over wat je vervolgens in de praktijk gaan oefenen. Onderdelen welke bij de PPB duiken gaan komen zijn:

- Uitloden

- Uittrimmen

- Stroomlijnen

- Gebruik maken van je longen(terwijl je in je OW cursus hoorde dat dit verboden is!)

 

Dit alles gaan we spelenderwijs ten uitvoering brengen onder water. Natuurlijk zullen oefeningen als zweven en pivoteren hierin niet ontbreken!

 

Hoe te reserveren?

Leuk dat je hebt besloten om een introductieduikje bij ons te willen maken! Om dit te bevestigen hoef je alleen maar even contact met ons op te nemen via mail of telefoon. We zullen dan een datum afspreken en eventuele vragen beantwoorden.

 

En nu?

Naast PPB geven wij nog meer specialties. Misschien is het leuk om bijvoorbeeld je nitrox brevet te halen of wil je wel je nachtduikspecialty halen. Uiteraard geven wij deze bij Duikschool Vinkeveen.

 

 

 

Home

Foto's

Prijzen

Contactgegevens