duikschoolvinkeveen.nl

Peter van der Jagt     Sander van Gils

06-24532863             06-14185594

email: info@duikschoolvinkeveen.nl

 

 

 

Duikschool Vinkeveen

 

 

 

 

PADI Rescue Diver

 

Inmiddels heb je je Open Water en Advanced cursus al gehaald. Heel mooi natuurlijk maar iets meer leren over de veiligheid, zelfredzaamheid en het redden van anderen is natuurlijk nooit verkeerd. Duikschool Vinkeveen geeft hierom de PADI Rescue Diver cursus. Een leuke maar zeer intensieve cursus waarin je zeer veel zult leren. De cursus zal soms zeer vermoeiend en intensief zijn maar uit ervaringen blijkt dat veel cursisten dit de leukste cursus vinden die ze ooit hebben gedaan.

 

Duur van de cursus: 3 dagen (excl. zelfstudie)

Prijs: 249,- (incl. boeken en brevet)

Minimale leeftijd: 15 jaar

Vooropleiding: PADI Advanced en geldig reanimatie brevet (bijvoorbeeld EFR). Minimaal 20 duiken.

 

Wat gaan we doen?

Tijdens deze cursus gaan we je leren om op verschillende manieren meerdere problemen zowel onder- als bovenwater op te lossen. Er zijn voor veel problemen meerdere manieren om deze op te lossen en dat gaan we dus ook doen. De cursus bestaat uit meerdere onderdelen welke we stap voor stap zullen doen. Natuurlijk geven we duidelijke uitleg bij iedere oefening en doen dit uiteraard meerdere keren voor en assisteren jou zoveel als nodig om jou de oefeningen perfect te laten uitvoeren.

 

Van jou verwachten we dat je de theorie zelf doet. Je bekijkt de dvd en leest het boek, vragen beantwoorden we natuurlijk wanneer je deze hebt. Ook tijdens de praktijk zullen we veel van de theorie behandelen. Uiteindelijk zal je zelf een theorie examen met goed gevolg moeten afronden.

 

 

Hoe te reserveren?

Leuk dat je hebt besloten om een introductieduikje bij ons te willen maken! Om dit te bevestigen hoef je alleen maar even contact met ons op te nemen via mail of telefoon. We zullen dan een datum afspreken en eventuele vragen beantwoorden.

 

En nu?

Het begint al lekker op te schieten! Een rescueduiker is iemand waar veel mensen graag mee samenduiken omdat je al flink wat ervaringen hebt. Toch zijn er nog meerdere opleidingen om mee door te gaan. Wat dacht je van Divemaster om hiermee je eerste stappen in de professionele duikwereld te zetten en je instructeur te helpen met het geven van opleidingen.

 

Of misschien zijn er nog wel specialties die je kunt doen om je kennis en ervaring te verbreden.

 

 

 

Home

Foto's

Prijzen

Contactgegevens